Stöd svårt sjuka barn och deras familjer - spring Göteborgsvarvet för Ronald McDonald Hus Göteborg!

...... IMG_1849.JPEG

För andra året i rad är Ronald McDonald Hus Göteborg en av välgörenhetsparterna inför Göteborgsvarvet. Hoppas vi får se dig på startlinjen tillsammans med oss. Anmälan är öppen!

Här på Ronald McDonald Hus erbjuds familjer vars barn är i behov av specialistsjukvård en hemlik miljö när det är för långt att pendla under många gånger tuffa och oroliga behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över ett par dagar, veckor, månader eller längre. Det sjuka barnet får möjlighet att ha hela sin familj nära och för familjen möjliggörs en någorlunda normal vardag mitt i allt det svåra när livet plötsligt vänts upp och ner. Här kan man få landa i en trygg och hemlik miljö och förhoppningsvis få ladda lite energi för att klara tuffa dagar på sjukhuset.  Genom att springa för Ronald McDonald Hus Göteborg är du med och gör skillnad och sätter guldkant på familjernas vardag. Förra årets bidrag gick till att rusta upp lekrummen vilket blev en stor succé! Tusen tack alla löpare.

Anmälan att springa Göteborgsvarvet till förmån för Ronald McDonald Hus är öppen och anmälan görs här. Anmälningsavgiften är på 1000 kr och överskottet på 400 kr går till vår verksamhet. I anmälningsavgiften ingår en härlig funktionströja, vårt LikeHome armband samt annan gåva och du startar i en tidigare startgrupp tillsammans med andra välgörenhetslöpare eller enligt seedning.

Har du redan anmält dig går det enkelt att uppgradera din enskilda, lag eller Team-startplats till att springa för Ronald McDonald Hus Göteborg.

Vi blir väldigt glada om du delar ditt fina engagemang på sociala medier att du springer för oss. Önskar du bidra ännu mer och engagera andra kan du gärna starta en Facebookinsamling eller insamling via Better Now till förmån för vårt Hus. Vi finns som registrerad välgörenhetsorganisation.

Hoppas på anmälan från dig!

Ronald McDonald Hus är en fristående, icke vinstdrivande stiftelse. Huset ligger i direkt anslutning till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Huset i Göteborg tar emot ca 900 familjer per år. Sedan utbyggnaden 2017 finns 41 generösa och hemtrevliga familjerum med tillgång till gemensamma kök och tvättutrymmen. Utöver detta finns lekrum, datorrum, aktivitetsrum, bibliotek samt relax och bastu. Volontärer hjälper till praktiskt med trevliga aktiviteter på Huset som till exempel gemensamma middagar, bakning och pyssel.