Efter 19 år och mellan 600 -700 familjer som bott i Huset per år sedan invigningen 1999, har det nu blivit dags med en renovering av 25 familjerum i Stenhuset, som är den äldre delen av Huset. Det är en omfattande renovering med byte av badrum, insättande av sprinkler, uppfräschning av ytor och nya möbler.  Vi är mycket glada över att återigen få samarbeta med Kålltorps Bygg som huvudentreprenör tillsammans med sina underentreprenörer som gör ett så otroligt bra arbete här på Huset med omtanke om våra familjer. Vi är så tacksamma för allt stöd vi får i renoveringen.

Vi är också så glada över att arkitekt Lena Skoglund åter är med i detta projektet som ger familjerummen en varm, ombonade miljö. En plats där man kan vila och hämta kraft för tuffa dagar på sjukhuset.

Renoveringen är uppdelad i fyra etapper för att påverka beläggningen så lite som möjligt. Två av fyra etapper är klara och familjer har flyttat in i de “nya” rummen. Vi står strax inför etapp tre och önskar ni vara med att bidra på något sätt är ni varmt välkomna att höra av er till oss, alla bidrag små som stora gör stor skillnad. Mail: bodil.frolen@rmdbarnfond.se , telefon 0708-402590.

Resultatet har blivit så bra och kommer hålla minst 20 år till!