Home » Stöd oss » Ge en gåva

Engagera dig

Vill du också vara med och göra skillnad för våra familjer här på Ronald McDonald Hus?

 

yes

Ronald McDonald Hus är byggt och finansierat av skänkta medel och bidrag. Merparten av bidragen är skänkta från svenska McDonald´s AB, franchaisetagare, medarbetare och inte minst restaurangernas gäster. Resterande medel är skänkta från andra företag, samarbetspartners, fonder och stiftelser samt privatpersoner. Efter det att Husen står klara drivs varje Hus av sin egna separata icke vinstdrivande stiftelse.

Gåvor

Vi arbetar mycket med att underlätta i våra familjers vardag och sätta guldkant. Alla bidrag stora som små är med och gör en viktig skillnad. En gåva behöver inte alltid vara pengar. Alla varor och tjänster som kan vara till glädje för familjerna uppskattas lika mycket.

Det finns många möjligheter för dig som vill vara med och hjälpa till! De gåvor vi får går till att sätta guldkant i tillvaron för våra familjer och se till att miljön här alltid hålls fin.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något…

  • Swisha gärna en valfri summa . Vårt swish-nummer är: 123 178 0501
  • Sätt gärna in en gåva på BG 5187-8767

Vill du vara med och stötta vår verksamhet på något sätt?
Välkommen att kontakta Bodil Frölén, verksamhetschef, bodil.frolen@rmdbarnfond.se  eller kontkata receptionen 031-256470

Bli månadsgivare till Ronald McDonald Barnfond

Bidra till att fler familjer med svårt sjuka barn får möjlighet att bo tillsammans i en hemlik miljlö nära sjukhuset. Bli månadsgivare till Ronald McDonald Barnfond här.

Att lägga ett bidrag med doneraknappen en gång du är på McDonalds går såklart alltid också bra!

Dessa pengar går oavkortat till Ronald McDonald Barnfond, vars syfte är att bygga fler Ronald McDonald Hus samt hjälpa befintliga Hus att bygga ut till tillräcklig storlek.