Home » Stöd oss » Husmiddagar

Husmiddagar

Vill du göra något meningsfullt med dina kollegor? Varför inte hjälpa oss med en Husmiddag, catering, foodtruck, fika  för våra familjer på Ronald McDonald Hus i Göteborg! Ett givande sätt att göra en teamaktivitet samtidigt som ni sprider glädje till andra som behöver det.

En uppskattad upplevelse
Ett ständigt dilemma för våra familjer är mat. Mitt i kaoset, sorgen och oron blir det en prövning att planera, handla och laga mat. För att underlätta och för att ge våra familjer en liten guldkant i tillvaron är dessa avbrott med mat eller fikastunder så välkomna och uppskattade.

Så går en Husmiddag till

  • Ett företag, en förening eller någon av stadens kockar kommer hit och lagar mat och/eller sponsrar oss med råvaror. Det är lagom att vara 4-6 personer.
  • Ni ansvarar för att handla och tillaga maten – enkel och bra mat för barnfamiljer, inget avancerat. Självklart kan ni också välja catering eller att sponsra en foodtruck som kommer hit.
  • Vi har personal och volontärer på plats som hjälper er att hitta rätt utrustning, dukar och hjälper till med plock och disk.
  • Ungefär 80 portioner brukar vara lagom. En middag brukar gå på runt 5000 kronor.
  • Middagen ska vara klar att serveras på vår vind klockan 18.00.
  • Vi hjälps åt att städa undan

Vill ni anordna en Husmiddag eller bjuda våra familjer på matlådor?

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att anordna våra Husmiddagar. Hör av er till verksamhetschef Bodil Frölén på bodil.frolen@rmdbarnfond.se