Lokalt engagemang

För att driva ett Ronald McDonald Hus behövs det många som vill vara med och bidra till verksamheten. För oss och familjerna på Huset är det oerhört betydelsefullt varje gång någon bidrar på något sätt – ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något”, är verkligen en devis som stämmer bra in här. Ett bidrag i rena pengar, skänkta eller kraftigt rabatterade produkter eller tjänster, volontärer som bidrar med sin tid – en gåva kan se så olika ut, men är alltid lika uppskattad!

Tack alla ni som är med och bidrar igår, idag och imorgon!

APS företagsengagemang

APS har under flera år stöttat Ronald McDonald Hus genom en årlig ekonomisk donation om 50 000kr och utöver detta erbjudit volontärinsatser samt en Husmiddag per år.

 

Hagers företagsengagemang

Citat: ”Hager vill stötta familjerna på Ronald McDonald Hus i Göteborg genom att erbjuda enklare tjänster för att de ska kunna släppa vardagens bekymmer. Det kan handla om hjälp under vistelsen i Göteborg, eller något kopplat till deras boende på hemorten. Vi i Hagerfamiljen förstår vikten av en sammanhållen familj. Därför skänker vi en krona från varje sålt 2-vägsuttag i serie berker S.1. Pengarna går till familjerna som bor på Ronald McDonald Hus i Göteborg. Under flera år har vi skänkt matlådor en gång i månaden till familjerna på Ronald McDonald Hus och genom att välja våra 2-vägsuttag är du en hjälpande hand för familjer med sjuka barn.”

ICA MAXI Stormarknad Göteborg företagsengagemang

ICA Maxi har under flera år stöttat Ronald McDonald Hus genom att vi har fått handla upp till en summa om 40 000kr /år som används till att sätta guldkant för våra familjer. Sedan våren 2021 har samarbetet utökats med att omfatta matlådor till våra familjer en gång i månad och lördagsgodis en gång per månad.

 

PM FLEX företagsengagemang

PM FLEX kom in som ny Husvän under december 2020 med en donation till vår nya lekplats och har under vintern 2021 utökat sitt samarbete med att skänka matlådor en gång per månad till våra familjer.

 

Lokala partners